Menu
welkom inloggen patiënten actueel: covid 19 medewerkers spreekuur buiten openingstijden waarneming herhalingsrecepten locatie veelgestelde vragen privacyverklaring links

Spreekuur

Het spreekuur op afspraak is op werkdagen tussen 14.00 en 17.00 uur. U kunt tussen 10.00 en 13.00 uur bellen om een afspraak te maken.
Met eenvoudige vragen die niet al te veel tijd kosten en waarvoor u niet per se langs hoeft te komen, kunt u ook terecht op het telefonische spreekuur, eveneens op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur.

Meer tijd

Hebt u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, zodat ik er rekening mee kan houden bij het inplannen in de agenda.

Inloopspreekuur

U kunt iedere werkdag van 8.00 tot 9.00 uur terecht op het inloopspreekuur. Dit spreekuur is bestemd voor korte consulten en niet voor uitgebreide behandelingen. U hoeft geen afspraak te maken en wordt op volgorde van aankomst geholpen. Houdt u rekening met enige wachttijd.

Huisbezoek

Kunt u om medische redenen niet zelf naar de praktijk komen, dan kan ik u ook thuis bezoeken. Ook daarvoor belt u tussen 10.00 en 13.00 uur.